Granolabar

OPSKRIFT:
GRANOLABAR - OKTOBER
Tid i alt: 1 time 20 min.
Forberedelsestid: 20 min.
Mængde: ca. 8 barer⠀⠀
INGREDIENSER:⠀200 g friske dadler
1 dl havregryn
40 gram mørk chokolade
2 tsk vand
2 tsk hasselnøddesmør
1 dl kokos
1 dl hasselnødder
20 gram granola med mandel, cashew, pistacie og paranødder.
1 knivspids salt⠀
FREMGANGSMÅDE:⠀1. Fjern stenen fra dadlerne og kom dem i en foodprocessor eller en minihakker.⠀
(Du skal kunne røre i massen uden at den er for flydende)
⠀
2. Hak kokosflagerne og kom det over i minihakkeren sammen med hasselnøddesmør og vand.
⠀
3. Hak hasselnødderne og granolaen groft og kom det i en skål. Tilføj de resterende ingredienser. Bland massen med de tørre ingredienser og rør det sammen med en ske.
⠀
4. Kom derefter blandingen i en form med bagepapir, så du nemt kan få massen ud af formen igen.
(vigtigt: tryk massen godt ned i formen, så massen kommer til at hænge ordenligt sammen)5. Sæt derefter massen i fryseren i en times tid, så den kan blive fast, inden du skærer barerne ud i den ønskede størrelser.
Det eneste du blot mangler udover din MORGEN-BOX er dadler, havregryn og mørk chokolade.
⠀
Tip: Stil barerne i køleskabet og spis dem dagen efter.
Følg med i vores morgenmads univers
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud, inspiration, opskrifter og meget andet fra vores univers.
Vi er sociale
Få inspiration til lækker morgenmad direkte i dit feed