Det er overraskende nemt at lave sin egen hjemmelavet plantemælk. Vi er især vilde med en hasselnøddemælk lavet af vores økologiske rå hasselnødder fra Piemonte. Vi får vores hasselnødder fra en lille familiedrevet farm i byen Alba i hjertet af Piemonte. Vi har også et billigere alternativ af økologiske rå hasselnødder fra Tyrkiet, som også er af højeste kvalitet.

Tid i alt: 15 min. + natten over
Forberedelsestid: 15 min. 
Mængde: ⁠ca. 1 liter

INGREDIENSER:⁠

  • 150 g rå hasselnødder
  • 1 liter vand
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 4 dadler

FREMGANGSMÅDE:⁠

  1. Start med at sæt hasselnødderne i blød i vand hen over natten.
  2. Dagen efter hældes vandet fra hasselnødderne, som du kommer over i en blender.
  3. Tilføj udstenet dadler, vaniljepulver og vand i blenderen.
  4. Blend indtil mælken har en ensartet og cremet masse.
  5. Kom mælken på en flaske.

At lave sin egen plantemælk kan virke som en uoverskuelig opgave, men med denne opskrift på hasselnøddemælk er det faktisk nemt og enkelt. Og med vores nødder af højeste kvalitet fra både Piemonte og Tyrkiet, kan du være sikker på at få den bedste smag og næring i din hjemmelavede mælk. Prøv det af og nyd en lækker og frisk plantemælk til din morgenmad eller som en bedre erstatning for traditionel mælk i dine opskrifter.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises