Proteinkugler med Nødder & Tørrede Tranebær - Danish Granola Company

Proteinkugler med nødder og tørrede tranebær

Ingredienser

100g. Mandler

70g. Dadler uden sten

50g. Pistacienødder

30g. Tørrede tranebær

30g. Proteinpulver med chokoladesmag

 

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienserne blendes sammen, indtil det er sammenhængende masse med kun små stykker af nødderne.


2. Form dejen til ca. 12 kugler, stil derefter kuglerne i køleskabet for at sætte sig.


3. Herefter kan de meget simple og lækre proteinkugler nydes.

     

    Næringsindhold

    Samlet antal kalorier for 12 kugler: 940 kcal.

    • Kulhydrater: 98g.
    • Fedt: 46g.
    • Protein: 25g.
    • Sukker: 45g.

     

    * Vær opmærksom på at disse, kan variere afhængig af, hvilke produkter der bliver brugt.