Rawbar - september
OPSKRIFT:
SEPTEMBER-BAR
Tid i alt: 1 time 20 min.
Forberedelsestid: 20 min.
Antal: 8 barer⠀
(form: 19x14cm)⠀⠀
INGREDIENSER:⠀200 g dadler (friske)⠀
1 dl havregryn⠀
2-4 tsk vand⠀
2 spsk chiafrø⠀
1 dl revet kokos
1 dl mandler⠀
1 spsk kakaonibs⠀
1 knivspids salt⠀
FREMGANGSMÅDE:⠀1. Fjern stenen fra dadlerne og kom dem i en foodprocessor/minihakker sammen med kokos og vand. ⠀
(Massen skal være til at røre i, men uden at være for flydende)⠀
⠀
2. Hak mandlerne grovt og kom dem i en skål. Tilføj de resterende ingredienser. Bland massen med de tørre ingredienser og rør det sammen med en ske. ⠀
⠀
3. Hæld derefter blandingen i en form med bagepapir, så det er nemt at få massen ud af formen igen. ⠀
(Vigtigt: Tryk massen godt ned, så barerne kommer til at hænge ordentligt sammen)⠀
⠀
4. Sæt derefter massen i fryseren i en times tid, så den kan blive fast, inden du skærer barerne ud i de ønskede størrelser. ⠀
⠀
Tip: Barerne har godt af at stå i køleskabet og spises dagen efter