Granola barer er helt perfekt som en mættende mellemmåltid fyldt med masser af god næring, som endda er utrolig nemme at lave. Vi anbefaler granolabar som en lækker snack til madpakken - som både store som små vil elske. Granolabar skal opbevares på køl.

Tid i alt: 1 time 20 min
Forberedelsestid:
 20 min
Mængde:
 ca. 8 barer⁠

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Fjern stenen fra dadlerne og kom dem i en foodprocessor eller en minihakker. Du skal kunne røre i massen uden at den er for flydende.

  2. Hak kokosflagerne og kom det over i minihakkeren sammen med hasselnøddesmør og vand.

  3. Hak hasselnødderne og granolaen groft og kom det i en skål. Tilføj de resterende ingredienser. Bland massen med de tørre ingredienser og rør det sammen med en ske.

  4. Kom derefter blandingen i en form med bagepapir, så du nemt kan få massen ud af formen igen.
    Vigtigt: tryk massen godt ned i formen, så massen kommer til at hænge ordenligt sammen.

  5. Sæt derefter massen i fryseren i en times tid, så den kan blive fast, inden du skærer barerne ud i den ønskede størrelser.

  6. Stil barerne i køleskabet og spis dem dagen efter.

Granola barer er ikke blot nemme at lave, men også utroligt lækre og mættende. De er perfekte som en snack til madpakken eller som en lille godbid i løbet af dagen. Opbevar dem på køl, og nyd dem dagen efter. Med denne opskrift kan du lave op til 8 barer fyldt med smag og næring. Og husk altid at lave mad med kærlighed. Hvis du har brug for at købe nogen produkter til denne opskrift, kan du gøre det fra alle vores produkter. Glem ikke at altid lave mad med kærlighed!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises