Vores historie - Danish Granola Company

Danish Granola Company

NØRDEDE MORGENMADS-ENTUSIASTER

Danish Granola Company blev startet i 2017 af to morgenmadsentusiaster, Tine og Troels fra Århus, som ønskede at hylde dagens første måltid igennem granola produkter. De elsker selv en lækker morgenmad, ja faktisk så meget, at de kan drømme omkring den aftenen før. Både Tine og Troels har ofte tænkt, at morgenmaden tit bliver nedprioteret i forhold til de øvrige måltider og dermed er det måltidet folk tænker mindst over. Hvilket betyder, at det ofte ender med at være det mest rutinepræget måltid i løbet af hele dagen. Heldigvis har de altid synes, at der er masser af potentiale for at morgenmåltidet, kan blive top-lækkert uden at det behøver at være tidskrævende.

Efter de havde været på en rejse til Hawaii, fik de en masse inspiration og et ønske om at øge tilgængeligheden for gode morgenmadsprodukter. Som har masser af smag, knas og giver en god mæthed, uden de ønskede at gå på kompromis med kvaliteten af råvarerne. Det var her ideen til at starte Danish Granola Company blev skabt hos dem. Hele morgenmadseventyret med Danish Granola Company startede de i deres lejlighed i Århus, hvor de udviklede og afprøvede alle opskrifterne.

ENKELTHED, ÆRLIGHED & OMHYGGELIGHED 

Fra dag ét har det været vores ambition at skabe en linje med granola-produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi nøje udvalgt leverandørerne, som vi samarbejder med og ikke mindst ingredienserne, som alle er økologiske og glutenfrie.

Kernen i vores udvikling og produktion er således: enkelthed, ærlighed og omhyggelighed.

KREATIVE MORGENMÅLTIDER (OG DESSERTER?!)

Vores granola kan på mange måder være en del af et kreativt og eksperimenterende morgenmåltid. De fire varianter er alle perfekte som topping på din skyr, yoghurt, havregryn, havregrød, smoothie bowl og sammen med mælk.

Eller måske du fristes til at tilføje granola til din dessert, hvor du har brug for lidt ekstra 'crunch', fx til koldskål eller is? Der er mange muligheder... 

Vi vil elske at følge med i dine 'granola-øjeblikke'! Hvis du poster et billede med vores granola, er du meget velkommen til at benytte @danishgranolacompany og #danishgranolacompany.

Godmorgen - vi ønsker dig de bedste af slagsen!