DET STARTEDE MED TO NØRDEDE MORGENMADS-ENTUSIASTER

Danish Granola Company blev startet i 2017 af to morgenmads-entusiaster, Tine og Troels fra Århus, som havde et ønske om at hylde dagens første måltid med lækre granola produkter. De elsker selv en morgenmad, der er hygget lidt ekstra om - faktisk så meget, at de kan finde på at drømme om den aftenen før.

Både Tine og Troels har ofte tænkt, at morgenmaden ofte bliver nedprioteret i forhold til de øvrige måltider og dermed er det, det måltid, folk tænker mindst over. Det betyder, at det tit ender med at være det mest rutinepræget måltid i løbet af hele dagen. Og det er en skam, for morgenmåltidet har kæmpe potentiale for at blive en top lækker oplevelse, uden at det behøver at være alt for tidskrævende.

Denne vision blev til virkelighed, efter at Tine og Troels havde været på en rejse til Hawaii. Her blev de nemlig introduceret til en verden af nytænkende og luksuriøse morgenmadsprodukter samt en helt anderledes morgenmåltidskultur. Inspirationen til, hvordan de kunne øge tilgængeligheden for gode morgenmadsprodukter, blomstrede herfra. Med et ønske om at udvikle produkter med masser af smag, knas og som giver en god mæthed, uden at gå på kompromis med kvaliteten af råvarerne, hoppede Tine og Troels i køkkenet i deres lejlighed i Århus. Her afprøvede de alle de opskrifter, Danish Granola Company i dag udbyder.

MED MORGENMAD LEVERET LIGE TIL DØREN GØR VORES MORGEN-BOX DIN START PÅ DAGEN MERE LÆKKER

Tine og Troels’ eventyr og dedikation til at udvikle et kompromisløst produkt har resulteret i en række af vores økologiske og glutenfri granola, snacks og nødder - og så selvfølgelig vores mest populære og velkendte produkt: Morgen-Box.

Morgen-boxen har en særlig plads i vores hjerte, fordi den er grundstenen af vores forretning og et pragteksemplar på den vision, vi vil føre ud i livet. Vi har et ønske om, at gøre din start på dagen lidt mere lækker, og det er lige præcis det, vores morgen-box gør. Du får nemlig leveret en boks, som indeholder et bredt udvalg af granola, nødder og toppings direkte til din dør. Morgen-Box er den første af sin slags på markedet og dem, som har prøvet den, hævder også, at det er den lækreste. 

Du kan helt selv tilpasse, hvor ofte du modtager Morgen-Box, med mulighed for at få den hver, hver anden eller hver tredje måned. Indholdet skifter hver eneste måned, hvilket betyder, at dine smagsløg aldrig når at kede sig, uanset hvilken hyppighed du vælger. Vi tilbyder desuden fuld fleksibilitet, da du til hver en tid, på enkelt vis, kan afmelde din morgen-box. Vi tror nemlig ikke på lange bindingsperioder, og du skal derfor heller ikke være bange for invasive spørgsmål, hvis du vælger at sige op.

ET ENKELT, ÆRLIGT OG OMHYGGELIGT UDVALGT MÅLTID

Siden den første idé til Danish Granola Company opstod, er der sket en del. Efter at have kunne tilbyde vores lækre granola sortiment til hele Danmark i 6 år, er vores varer nu også tilgængelige på det tyske og svenske marked. Samtidig har et nyt hold af morgenmads-nørder taget over, men Tine og Troels’ ånd lever videre, præcis som deres vision stadig er central, for alt vi foretager os i Danish Granola Company.

Siden dag ét og helt frem til nu, er det vores ambition at udvikle granola produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi nøje udvalgt leverandørerne, som vi samarbejder med og ikke mindst ingredienserne, som alle er økologiske og glutenfri. Vi tror nemlig på, at det bæredygtige valg, er det rigtige valg. Gennemgående for alle vores produkter, kernen i vores sortiment udvikling og produktion er derfor:

Enkelthed: Under produktionen af vores granola, snacks og nødder behandles fødevarerne så minimalt som muligt, for at fastholde den høje kvalitet og gode smag hele vejen fra fabrikken til dit køkken.

Ærlighed: Alle vores produkter er glutenfri, økologiske, og helt uden skjulte tilsætningsstoffer. Hvad du ser, er, hvad du får. Nødder, bær, korn, kokos og kakao er i sig selv så lækre og proteinfyldte råvarer, at vi ikke mener, at man behøver at gøre dem til andet, end netop det.

Omhyggelighed: Opskrifterne, vores granola produkter er baseret på, er nøje udvalgt af morgenmads-entusiaster og de har altid en vision om at tilbyde en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Det, kombineret med faktummet, at det hele er bæredygtigt produceret, resulterer i et omhyggeligt udvalgt produkt med tryk på hygge.

KREATIVE MORGENMÅLTIDER, SNACKS, DESSERTER OG ALT DERIMELLEM

Vores granola kan på mange måder være en del af et kreativt og eksperimenterende morgenmåltid. Vores produkter fungerer alle perfekt som topping på din skyr, yoghurt, havregryn, havregrød, smoothie bowl eller blot sammen med mælk. Eller måske du fristes til at tilføje granola til din dessert, når du har brug for lidt ekstra 'crunch', f.eks. til koldskål eller is? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Uanset om du afprøver banebrydende, nye granola opskrifter med vores produkter eller holder det simpelt, vil vi elske at være en del af dine granola-øjeblikke! Vi opfordrer derfor til, at du benytter vores hashtag #danishgranolacompany og tagger vores profil @danishgranolacompany, når du lægger noget op på sociale medier med vores produkter. På den måde kan du både inspirere andre med lige præcis din fortolkning af granolamåltidet og samtidig hente ideer fra andre, som har brugt samme tags. 

Herfra skal der lyde et kæmpe ‘Godmorgen!’ - Vi ønsker dig de bedste af slagsen!