Raw Valnøddekugler Opskrift - Danish Granola Company

Raw Valnøddekugler

Ingredienser

100g. valnødder

40g. cashewnødder

60g. tørrede tranebær 

3 spsk. honning

4 spsk. mandel smør/tahin

4 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til en ensartet masse. Derefter form med våde hænder massen til små kugler. Eventuelt kan valnøddekuglerne rulles i kokosmel, kakao eller hvad du lige har lyst til.

 

Et lille tip til, hvis du ikke har en blender, kan du hakke valnødderne, cashewnødder og de tørrede tranebør i hånden og derefter tilføje de øvrige produkter i en skål og røre det hele sammen.

 

Når du er færdig med denne del, skal du sætte de rå valnøddekugler i køleskabet i 20-30 minutter.

 

Næringsindhold

Energi pr. 100g: 554 kcal

  • Protein: 9.5g. protein
  • Fedt: 45g.
  • Kulhydrater: 36g.
  • -  heraf sukker: 25g.
  • -  fibre: 4.8g. 

 

Rig på Omega 3, Omega 6, Mangan, Kobber, Magnesium, Fosfor og E-vitamin. Nyd den lækre smag af disse fantastiske Raw Valnøddekugler!