Saltmandler - en uimodståelig, knasende snack, som er nem at lave og universelt elsket. Denne snack kan nydes alene, men fungerer også perfekt som tilbehør til et udvalg af tapas, eller som en del af en charcuterie plade. Så lad os tage på en kulinarisk rejse og skabe nogle lækre saltmandler sammen!

Forberedelsestid: 25 minutter
Bagetid: 25 minutter
Totaltid: 50 minutter
Mængde: 250 g

INGREDIENSER:⁠

FREMGANGSMÅDE:⁠

  1. Begynd med at bringe vandet i en mellemstor gryde til kogepunktet. Tilsæt havsaltet, rør forsigtigt rundt, indtil det er helt opløst.

  2. Tag gryden af varmen og tilsæt mandlerne. Lad dem trække og absorbere saltlagen i 20-25 minutter, så de får rig mulighed for at opsuge alle de salte nuancer.

  3. Når mandlerne har trukket, skal de drænes grundigt for vand gennem en sigte. Lad dem dryppe af et par minutter for at sikre, at de er helt tørre.

  4. Fordel mandlerne jævnt på en bageplade dækket med bagepapir, sikre at de ikke overlapper hinanden, for at garantere en jævn bagning.

  5. Placer bagepladen i en forvarmet ovn ved 150 grader. Bag i ca. 25 minutter, eller indtil de er dejligt gyldne og sprøde. Lad mandlerne køle af før servering - de vil blive endnu mere knasende når de køler ned.

Voila! Nu har du forvandlet enkle mandler til en lækker, knasende snack, der vil være et hit ved enhver lejlighed. Nyd dem alene, eller brug dem til at give dit næste tapasbord et ekstra pift.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises