Chiafrø giver dig et utal af muligheder for at lave den skønneste morgenmad - vi er især vilde med chiagrød. Efter vores mening chiagrød er en mættende og sund morgenmad. Det er nærende og smager helt vildt godt. Du kan variere din chiagrød med din favorit toppings af granola, bær og nødder. Vi har blandet en smule kokosyoghurt i vores chiagrød, for at give den en endnu bedre smag og mere cremet konsistens. Hvis ikke du kan lide kokosyoghurt kan du frit vælge en anden type yoghurt i din variant.

Tid i alt: 5 min. + natten over
Forberedelsestid: 5 min. 
Mængde: 1 portion

INGREDIENSER:⁠

FREMGANGSMÅDE:⁠

  1. Bland chiafrø og din favorit mælk og rør godt rundt i blandingen.
  2. Lad det stå i ca. 15 minutter, så chiafrøene kan suge væske.
  3. Rør derefter i blandingen igen, og stil den på køl natten over i en lukket beholder.
  4. Næste morgen røres kokosyoghurten i chiagrøden, så den får en lækker cremet konsistent og en skøn smag.

Chiagrød er en lækker og nærende morgenmad, der kan varieres på utallige måder. Med chiafrø, mælk og lidt tålmodighed kan du lave en sund og fyldig grød, der mætter godt og smager fantastisk. Prøv vores variant med kokosyoghurt og granola, eller eksperimenter med dine egne yndlings toppings. En god start på dagen kan være afgørende for din energi og velvære resten af dagen, så hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker og sund chiagrød?


Tip: Top din chiagrød med mangopuré og vores granola med rå kakao, kakao nibs & paranødder. Du kan også bruge en anden smag efter eget valg.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises