Lad os dykke ned i en gastronomisk oplevelse med vores sublime Rawbar, inspireret af den særlige MORGEN-BOX fra september 2021. Rawbaren er et eksempel på mødet mellem håndværk og simplicitet, omdannet til en kompakt og smagfuld snack, som ikke kræver bagning.

Denne Rawbar vil være den stjernede ledsager i din madpakke, som du og dine kære vil elske. Og det bedste? Den behøver kun opbevares på køl.

Mød vores uimodståelige SEPTEMBER-BAR!
Forberedelsestid: 20 minutter
Frysning: 1 time
Antal: 8 fortryllende barer
Formstørrelse: 19x14cm

INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅDE:

  1. Først fjerner du stenen fra dadlerne. Placer dem i en foodprocessor sammen med det revne kokos og vand. Bearbejd dem til du har en masse, der er nem at røre i, men stadig har en vis struktur.

  2. Grovhak mandlerne og placér dem i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det hele sammen med dadelmassen ved hjælp af en ske.

  3. Nu hælder du denne lækre blanding i en form foret med bagepapir, hvilket gør det nemmere at fjerne barerne senere. Det er vigtigt at presse blandingen godt ned i formen for at sikre, at barerne holder sammen.

  4. Sæt formen i fryseren i en time. Dette giver massen tid til at sætte sig og blive fast, inden du skærer barerne ud i de ønskede størrelser.

PROFESSIONELT TIP:

For at opnå en dybere og mere kompleks smagsprofil, lad barerne hvile i køleskabet natten over, og nyd dem dagen efter. Dette lille trick vil forstærke smagsnuancerne og give en endnu mere fortryllende smagsoplevelse.

Vi håber, du vil nyde denne gastronomiske rejse, og at hver bid vil minde dig om det skønne i enkelhed og kvalitet. Lad dig forføre af disse lækre rawbarer og nyd hvert eneste øjeblik!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises