Oplev Daniel Mortensens (@morgenmadsconnaisseuren) unikke tag på morgenmad med vores nye opskrift, "Bagt kagegrød med julenoter." Denne opskrift, ideel til kolde vintermorgener, kombinerer hjertevarme ingredienser med de klassiske julekrydderier, hvilket skaber en hyggelig og smagfuld start på dagen. En perfekt måde at nyde julestemningen i dit eget køkken.

 

 Et glas juletrifli med appelsin og brændte valnødder, lagvis smukt anrettet. Bundlaget består af granola med mandelflager og tranebær, efterfulgt af mundrette appelsinstykker. Det toppes med en let og luftig flødeskumscreme lavet af en blanding af cremefine og vanilje skyr, sødet efter smag. Triflien er afsluttet med et drys kanel, en valgfri sirup og pyntet med fire brændte valnøddestykker. Denne festlige dessert præsenteres på en træoverflade, hvilket fremhæver dens rustikke charme og sæsonbetonede smagsnoter.

 

Madlavningstid i alt: 15 minutter

Antal: 1 portion

 

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

  1. Start med at piske fløden til flødeskum. Det kan godt tage længere tid, da fedtprocenten er lav.
  2. Når skålen kan vendes på hovedet uden, at fløden ryger ud, er den perfekt.
  3. Tilsæt skyr og anvend en dejskraber til, at vende flødeskumscremen nænsomt sammen. Det gør at cremen forbliver luftig.
  4. Find et glas frem.
  5. Hæld granola I bunden af glasset. Tilføj mundrette stykker af appelsin ovenpå, inden flødeskumscremen kommes på.
  6. Top til sidst med brændte valnødder, kanel og en valgfri sirup. 

 

NÆRINGSINDHOLD (UDEN TOPPINGS)

  • Kalorier: 451
  • Protein: 23g
  • Kulhydrater: 55g
  • Fedt: 16g

 

Vi håber, du nyder disse opskrifter lige så meget som vi gør. Glem ikke at tagge os @DanishGranolaCompany på sociale medier med dine kreationer! For flere lækre opskrifter, følg med på vores blog.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises