Raw Valnøddekugler
Ingredienser
100g. valnødder
40g. cashewnødder
60g. tørrede tranebær
3 spsk. honning
4 spsk. mandel smør/tahin
4 spsk. kokosolie
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til en ensartet masse. Derefter form med våde hænder massen til små kugler. Eventuelt kan valnøddekuglerne rulles i kokosmel, kakao eller hvad du lige har lyst til.
Et lille tip til, hvis du ikke har en blender, kan du hakke valnødderne, cashewnødder og de tørrede tranebør i hånden og derefter tilføje de øvrige produkter i en skål og røre det hele sammen.
Når du er færdig med denne del, skal du sætte de rå valnøddekugler i køleskabet i 20-30 minutter.
Næringsindhold
Energi pr. 100g: 554 kcal
- Protein: 9.5g. protein
- Fedt: 45g.
- Kulhydrater: 36g.
- - heraf sukker: 25g.
- - fibre: 4.8g.
Rig på Omega 3, Omega 6, Mangan, Kobber, Magnesium, Fosfor og E-vitamin. Nyd den lækre smag af disse fantastiske Raw Valnøddekugler!