Vil du forkæle dig selv eller familien med lækre og smagfulde morgenboller? Så prøv vores Danish Granola-boller, der er fyldt med smag. Bollerne er lavet med vores økologiske havregrynsblanding, som byder på en blanding af morbær, mandelflager og dadler. De er perfekte til en god start på dagen eller som en velsmagende eftermiddagssnack.

Opskriften er nem og kræver kun få ingredienser, så her kan alle være med. Når bollerne er bagt, kan du nyde dem med koldt smør og og en skive ost eller med vores fantastiske udvalg af smørepålæg.

Danish Granola-boller med ost på serveret med en kop kaffe


Tid i alt: ca. 90 minutter
Forberedelsestid: 30 minutter
Mængde: ⁠12 boller

INGREDIENSER:⁠

FREMGANGSMÅDE:⁠

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt yoghurten
  2. Tilsæt salt, sukker og æg i blandingen og rør det sammen
  3. Bland den økologiske havregrynsblanding med morbær, mandelflager og dadler samt hvedemelet ind i blandingen og ælt dejen grundigt. Dejen skal være våd og klistret.
  4. Brug en spiseske til at sætte bollerne på en bageplade
  5. Lad dejen hæve i 30 minutter
  6. Bag bollerne i cirka 20 minutter på 200 grader

 

Nyd dem med koldt smør og ost eller med en af vores lækre smørepålæg. Bollerne holder sig bløde et par dage og kan sagtens fryses ned.

Kommentarer

Anja:

Hej
Til opskriften på boller med dadler og morbær henviser I til havregrynsblandingen, men kan man evt. bruge havregrødsblandingen i stedet for?
Mvh Anja

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises