Det er overraskende nemt at lave sin egen hjemmelavet plantemælk. Vi er især vilde med en hasselnøddemælk lavet af vores økologiske rå hasselnødder fra Piemonte. Vi får vores hasselnødder fra en lille familiedrevet farm i byen Alba i hjertet af Piemonte. Vi har også et billigere alternativ af økologiske rå hasselnødder fra Tyrkiet, som også er af højeste kvalitet.

Tid i alt: 15 min. + natten over
Forberedelsestid: 15 min. 
Mængde: ⁠ca. 1 liter

INGREDIENSER:⁠

  • 150 g rå hasselnødder
  • 1 liter vand
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 4 dadler

FREMGANGSMÅDE:⁠

  1. Start med at sæt hasselnødderne i blød i vand hen over natten.
  2. Dagen efter hældes vandet fra hasselnødderne, som du kommer over i en blender.
  3. Tilføj udstenet dadler, vaniljepulver og vand i blenderen.
  4. Blend indtil mælken har en ensartet og cremet masse.
  5. Kom mælken på en flaske.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises