Nutty Road er en kulinarisk rejse på den "sundere" side af snackverdenen. Denne lækre blanding af mørk chokolade, forskellige nødder og granola er en fornøjelse for smagsløgene, der simpelthen ikke kan modstå dens indbydende kvaliteter.

Denne opskrift er et vidunderligt alternativ til den traditionelle Rocky Road, og den er helt perfekt som en snack i juletiden eller når som helst, du ønsker at forkæle dig selv eller dine gæster.

Total tid: 20 minutter
Forberedelsestid: 5 minutter
Mængde: 20 lækre stykker

INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅDE:

  1. Start med at hakke alle nødderne groft for at frigive deres naturlige olier og smag.

  2. Kombiner de hakkede nødder med din kakao-infunderede granola i en skål.

  3. Smelt din mørke chokolade over et vandbad for at sikre en blød og jævn konsistens. Alternativt kan chokoladen smeltes i en mikroovn, men vær forsigtig med ikke at brænde den.

  4. Bland den smeltede chokolade ind i nødde- og granolablandingen, sørg for at hver enkelt ingrediens er dækket af chokolade.

  5. Overfør massen til en silikoneform og køl den ned, indtil chokoladen er størknet - det tager omkring en halv time i fryseren.

  6. Tag den kølede masse ud af formen og skær den i mindre stykker. De kan serveres med det samme eller opbevares i en lufttæt beholder.

Der har du det - Nutty Road, en vidunderlig, "sundere" snack, der er lige så tilfredsstillende som den er lækker. Denne opskrift er generøst delt af Anne Marie Søndergaard. Tak, Anne Marie, for at berige vores køkkener med denne skønne opfindelse!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises